(recept
si oblíbilo 15 návštěvníků)
ŠUP DO TROUBY (rychlý a dobrý moučník,třeba pro nečekanou návštěvu)
Potřebné ingredience
1 a 1/2hrnku krupicového cukru,1 hrnek vody,3-4lžíce kakaa,250g másla,2hrnky polohrubé mouky,1 vanilkovyý cukr,1 prdopeč (prášek do pečiva),3 vejce
kokos na posypání
Postup přípravy
Cukr,vodu,kakao a máslo dejte do kastrůlku a 5min vařte.Pak odlijeme 3/4 hrnečku a zbytek nalijte do mísy.Přidejte ostatní suroviny a vše řádně promíchejte..Těsto nalijte na vymazaný a vysypaný plech (nebo vyložený pečícím papírem) a dejte péci do předem vyhřáté trouby.
Hotové a ještě teplé polijte zbytkem krému,který jste si dali stranou a posypte kokosem
Dodrou chuť
Hotové a ještě teplé polijte zbytkem krému,který jste si dali stranou a posypte kokosem
Dodrou chuť
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
1maru
(upraveno)
27. 2. 2008, 18:49
tohle je buchta. Hlavně rychlá U nás jí říkáme (nevím proč) Šalamoun. A může se do krému na polévání přidat trochu rumu . Taky někdy sypeme rozstrouhanými oříšky
moschus
(upraveno)
27. 2. 2008, 18:59
@1maru
Tak s tím rumem to musím vyzkoušet. .To musí být ňamina
melisanda
(upraveno)
27. 2. 2008, 15:55
Moniko moučnik je velice vynikajici doporučuji všem jeto dobra mnamka děti si pochutnali
moschus
(upraveno)
27. 2. 2008, 18:43
@melisanda
Děkuji.Hlavně,že rodince chutnalo.To vždy potěší.
Hanka V.
(upraveno)
30. 1. 2008, 20:00
Já dneska zkoušela neměla jsem prášek do pečiva, tak jsem dala do perníku a krásně nám to tady vonělo a bezvadně to chutnalo
moschus
(upraveno)
30. 1. 2008, 20:05
@Hanka V.
nápadíček to může být dobrůtka. Jsem moc ráda,že chutnalo.
fajn-obleceni
(upraveno)
30. 1. 2008, 12:01
Dneska jsem také upekla. Ještě jsem vylepšila hrozinkami. Je mooooooooc výborná!!! A navrch jsem ještě krom kokosu dala mandlové lupínky Dobrou chuť všem
moschus
(upraveno)
30. 1. 2008, 20:03
@fajn-obleceni
Děkuji za typ
DÁŠKA
(upraveno)
22. 1. 2008, 18:20
VÝBORNÁ BUCHTA DĚLÁM JÍ ČASTO A U NÁS NEVYDRŽÍ DLOUHO ALE PEČU JÍ Z HERY A VŮBEC TO NENÍ POZNAT
moschus
(upraveno)
22. 1. 2008, 19:13
@DÁŠKA
Tak děkuji za tip. Hera je přeci jen levnější. .Jen nevím,zda je to vhodné,když se to vlastně potom tou herou polévá .Každopádně to stojí za vyzkoušení.Dííííííííky
aero-orion
(upraveno)
22. 1. 2008, 17:42
Moničko a ještě lepší je místo poloviny vody.. dát rum a svařit,pak je to teprve mňamka Já ji tak peču už spoustu let a pokud dáte nahoru kopeček šlehačky, je výborný a rychlý zákusek na stole. to se pak baští
ogar
(upraveno)
22. 1. 2008, 17:23
Velká mňamka, dnes jsem tento receptík vyzkoušela a povedlo se moc chutné děkujeme za receptík
miskaspacirka
(upraveno)
10. 1. 2008, 21:45
Tak jsem to zkusila a povedlo se Dík za recept
Bubáková
(upraveno)
9. 1. 2008, 20:59
Jo tak tak ten znám a mohu opravdu doporučit ,úplně se rozplívá na jazyku
moschus
(upraveno)
9. 1. 2008, 21:06
@Bubáková
Děkujuuuuuuuuuu.
zanetkaR
(upraveno)
9. 1. 2008, 20:56
Musím přiznat,že v první moment jsem si docela nadávala,že jsem se do tohoto moučníku vůbec pouštěla...vypadalo to všelijak... Ale je opravdu výborný a rychlý... Takže můžeme doporučit celá rodina mooooc nám chutnááá díky za tip...
moschus
(upraveno)
9. 1. 2008, 21:05
@zanetkaR
Děkuji za pochvalu a jsem ráda,že chutnalo.